Kagome-adevarata Kagome
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Kagome-adevarata Kagome
Sub fata ei artistica si fermecata se ascunde un chip demonic...Personalitatea si curajul ei in incercarile pe care le face i-a impresionat pe multi dintre noi...Dar nu ar trebui sa cadem in aceasta capcana...Senzatia pe care ne-o transmite...de perfectiune,de inteligenta,putere si amabilitate e una total opusa a adevaratei Kagome...chipul ei perfect nu este chiar asa cum pare...Desi incearca(si a reusit-cu unii) sa ne cucereasca inimile nu este decat o fatada...nu ar trebui sa ne lasam pacaliti de toate felurile in care a incercat sa ne capteze atentia...a o varsta inaintata vom intelege cu totii importanta acestui anime...Dar pana atunci va dura ceva...Asa ca am hotarat s-o v-o dezvalui EU
Acest anime vrea sa puna in evidenta insusirile unor oameni care nu doresc sa spuna in realitate ceeea ce au de zis...De asemenea vrea sa ne arate ca nu trebuie sa avem incredere in nimeni...Dar revenind la Kagome...Si eu am crezut ceea ce probabil(lucruri bune)credeti toti despre ea acum...Dar cu timpul veti intelege ca nimic din ceea ce vedem nu e adevarat....
Sfatul meu:Incercati sa va schimbati parerea...

Hollywood Angel- Mesaje : 16
Data de înscriere : 31/05/2009
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Sasuke Uchiha
» YYH in general
» Poze din Inuyasha
» Yuki&Shuichi-persoane posesive sau nu?
» Poze din Gravitation
» Parere generala despre Gravitation
» Poze din anime...
» Sakura Haruno